Despre noi

Povestea La Costa a început acum mai bine de 10 ani, când am deschis primul magazin în Nicolina. Atunci încă nu aveam numele acesta, era doar începutul acestui vis. Am pornit la drum cu un magazin alimentar simplu, cum găsești la colțul blocului, în cartierul Nicolina.

La Costa | Not your usual corner shop

Povestea La Costa a început acum mai bine de 10 ani, când am deschis primul magazin în Nicolina. Atunci încă nu aveam numele acesta, era doar începutul acestui vis. Am pornit la drum cu un magazin alimentar simplu, cum găsești la colțul blocului, în cartierul Nicolina.

În 2013, am început să câștigăm încrederea clienților și am creat La Costa, un nume care acum este recunoscut la nivel local.

ezgif.com-gif-maker (1)
Produse de lux

Descoperă o lume plină de delicii din toate colțurile lumii!

Selected Store | Piața Unirii

Magazinul din Piața Unirii a fost gândit ca un boutique, cu produse speciale, de top, BIO și de lux, dar la prețuri accesibile. Când a fost creată această locație, am fost atenți la toate detaliile: imaginea vizuală a fost creată împreună cu o echipă de profesioniști, am apelat la arhitecți și designeri pentru crearea unui spațiu elegant, simplu, care să îți dea sentimentul de acasă, iar membrii echipei au fost atent aleși, pentru a satisface dorințele clienților, fiindu-le mereu alături.

Pachete Corporate
Evenimente private

Minimarket | Nicolina

Conceput pe formatul magazinului de proximitate, minimarketul La Costa Nicolina vă oferă o gamă variată de legume și fructe proaspete, produse alimentare, ceai, cafea, dulciuri, sucuri și băuturi răcoritoare, ape minerale, bere, băuturi alcoolice și țigări. Alături de acestea, printre cele peste 4.000 de articole aflate în sortimentația magazinului, puteți găsi și o selecție de produse cosmetice, detergenți, produse de curățenie sau articole de hârtie.

Produse proaspete
Livrare rapidă
ezgif.com-gif-maker
Livrare rapidă în Iași

Produsele cumpărate până în ora 12 ajung in 4 ore la tine! Produsele cumpărate după ora 12 ajung a doua zi!

Descoperă ultimele oferte

Doar în magazinul online poți beneficia de promoții speciale la produsele tale favorite!

Oferim o gamă variată de produse

Sortimentația a fost construită în jurul băuturilor alcoolice și non-alccolice, cu precădere vinuri, dar și în jurul celor alimentare. Pe lângă o gamă largă de produse românești tradiționale de top și naturale, veți descoperi și o serie de specialități internaționale. Astfel, în magazinul La Costa | Selected Store, puteți găsi, gusta, degusta și pleca acasă cu vinuri selecte din toate colțurile lumii, șampanii și spumante, cognac, whisky, gin, lichior, etc., beri artizanale din România, Belgia, Franța, Cehia, sucuri naturale și BIO, cu arome exotice, ciocolată, praline fine, chips-uri naturale, produse vegane, biscuiți și multe altele. De asemenea, puteți vizita și cămara La Costa, unde veți descoperi o gamă variată de produse alimentare precum paste, orez, conserve, sosuri, condimente, dulcețuri și gemuri și multe alte bunătățuri pe care vă așteptăm să le descoperiți!

FAQ | Întrebări și răspunsuri

Ce este LaCosta | Selected Store?

Este locul ideal de unde puteți alege un cadou pentru o ocazie specială. Am pregătit pachete speciale pentru a vă ușura munca de căutare. Promisiunea noastră este să vă oferim produse de top și diverse, la prețuri accesibile, într-o manieră călduroasă, chiar în inima orașului Iași (Piața Unirii), toate aceste aspecte fiind acompaniate de evenimente lunare, precum degustări de vin, lansări, treasure hunt, etc. Povești și evenimente

Aveți un magazin fizic?

În Iași există două magazine La Costa: Selected Store din Piața Unirii 2 & Minimarket Nicolina. În decembrie 2016, chiar de ziua națională a României, am făcut un pas important înainte: am deschis al doilea magazin, un magazin care este o alternativă pentru cel clasic, un magazin în care clientul este întâmpinat cu zâmbetul pe buze. Acesta se diferențiază de magazinele existente în Iași, fiind gândit ca un boutique în care să te simți ca acasă, în care poți găsi o gamă foarte diversă de produse de top, de la vinuri și băuturi alese și greu de găsit, la dulciurile cele mai fine și pline de arome, produse BIO, fără gluten și gustoase.

Altă întrebare?

Dacă ai întrebări ce nu se regăsesc aici, trimite-ne un email la office@lacostaiasi.ro sau dă-ne un telefon la +40 755 226 782 pentru a-ți oferi toate detaliile de care ai nevoie!

Pot cumpăra pachete de cadou deja pregătite?

La Costa | Selected Store este locul ideal de unde puteți alege un cadou pentru o ocazie specială. Am pregătit pachete speciale pentru a vă ușura munca de căutare. De la Gentleman’s Pack, la Pink Panther, sau la pachetul tradițional, avem o gamă diversă de cadouri pentru orice ocazie, special concepute pentru tine! Descoperiți-le pe toate!

Există pachete sau parteneriate corporate?

Da, există! Avem mulți clienți din zona corporate, așa că am pregătit pachete pentru orice tip de firmă! Descoperiți-le pe toate aici!

Faceți sponsorizări?

Aveți un eveniment care merită promovat și sponsorizat? Trimiteți-ne mai multe detalii pe mail la adresa marketing@lacostaiasi.ro și vă vom răspunde cât de curând!