fbpx

La Costa | Not your usual corner shop

Povestea La Costa a început acum mai bine de 10 ani, când am deschis primul magazin în Nicolina. Atunci încă nu aveam numele acesta, era doar începutul acestui vis. Am pornit la drum cu un magazin alimentar simplu, cum găsești la colțul blocului, în cartierul Nicolina.

În 2013, am început să câștigăm încrederea clienților și am creat La Costa, un nume care acum este recunoscut la nivel local.

Magazinul La Costa | Selected Store din Piața Unirii

În decembrie 2016, chiar de ziua națională a României, am făcut un pas important înainte: am deschis al doilea magazin, un magazin care este o alternativă pentru cel clasic, un magazin în care clientul este întâmpinat cu zâmbetul pe buze. Acesta se diferențiază de magazinele existente în Iași, fiind gândit ca un boutique în care să te simți ca acasă, în care poți găsi o gamă foarte diversă de produse de top, de la vinuri și băuturi alese și greu de găsit, la dulciurile cele mai fine și pline de arome, produse BIO, fără gluten și gustoase.

Pe lângă acestea, este locul ideal de unde puteți alege un cadou pentru o ocazie specială. Am pregătit pachete speciale pentru a vă ușura munca de căutare. Promisiunea noastră este să vă oferim produse de top și diverse, la prețuri accesibile, într-o manieră călduroasă, chiar în inima orașului Iași (Piața Unirii), toate aceste aspecte fiind acompaniate de evenimente lunare, precum degustări de vin, lansări, treasure hunt, etc.

Povești și evenimente

În cei peste 10 ani de existență, am avut parte de multe momente vesele alături de clienții noștri. Fie că a fost vorba de tombole și premii surpriză, ori de evenimente de degustări de ciocolată, vin, cafea, whiskey, mereu echipa La Costa a trăit momente de fericire alături de clienții noștri dragi! Urmăriți-ne pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai noi evenimente și promoții! Dacă ești interesat de o colaborare B2B sau pur și simplu dorești să afli mai multe detalii despre noi sau despre produsele noastre, nu ezita să ne contactezi!

Previous
Next

Not your
usual
corner shop

La Costa - Selected Store | Piața Unirii

Telefon: 0755 226 782
Email: office@lacostaiasi.ro
Locatie: Piața Unirii, 2
Deschis: 08:00 - 21:00

La Costa - Minimarket Nicolina

Telefon: 0746 645 287

Email: office@lacostaiasi.ro
Locatie: Petre Țuțea 19
Deschis: 08:00 - 21:00

© 2017 3ideI.com - All rights reserved.