Despre Noi

Oferim o gama variata de produse.

Conceput pe formatul magazinului de proximitate

Minimarketul La Costa Nicolina va ofera o gama variata de legume si fructe proaspete, produse alimentare, ceai, cafea, dulciuri, sucuri si bauturi racoritoare, ape minerale, bere, bauturi alcoolice si tigari.

Alaturi de acestea, printre cele peste 4.000 de articole aflate in sortimentatia magazinului, puteti gasi si o selectie de produse cosmetice, detergenti, produse de curatenie sau articole de hartie.

Oferim o gama variata de produse

Sortimentatia a fost construita in jurul bauturilor alcoolice si non-alccolice, cu precadere vinuri, dar si in jurul celor alimentare. Pe langa o gama larga de produse romanesti traditionale de top si naturale, veti descoperi si o serie de specialitati internationale.

Astfel, in magazinul La Costa | Selected Store, puteti gasi, gusta, degusta si pleca acasa cu vinuri selecte din toate colturile lumii, sampanii si spumante, cognac, whisky, gin, lichior, etc., beri artizanale din Romania, Belgia, Franta, Cehia, sucuri naturale si BIO, cu arome exotice, ciocolata, praline fine, chips-uri naturale, produse vegane, biscuiti si multe altele.

De asemenea, puteti vizita si camara La Costa, unde veti descoperi o gama variata de produse alimentare precum paste, orez, conserve, sosuri, condimente, dulceturi si gemuri si multe alte bunataturi pe care va asteptam sa le descoperiti!