Perfecţiunea e atinsă nu atunci când nu mai este nimic de adăugat, ci când nu mai este nimic de înlăturat. — Antoine de Saint-Exupery

Livrare

Termenul standard de livrare este de 2 zile lucratoare de la data plasarii comenzii pentru produsele aflate in stocul La Costa | Selected Store. Datorită partenerilor noștri de încredere, încercăm să facilităm livrările și să ajungă la client în maxim 4 ore. Termenul de livrare al produselor aflate la comanda este mentionat in pagina produsului si in cosul de cumparaturi. Termenul de livrare se refera la comenzile pentru care ai ales plata ramburs sau card online.

Livrările se fac exclusiv pe teritoriul orașului Iași, prin intermediul partenerilor noștri de la Shopping Iași.  Dacă doriți livrarea în alt oraș, vă rugăm să ne contactați pe mail la adresa office@lacostaiasi.ro

Care sunt termenii de transport/expediere?

In cazul in care transportatorul nu gaseste destinatarul la adresa mentionata pe colet in intervalul orar stabilit, va livra coletul a-2-a zi fara costuri suplimentare.
Daca un colet nu se poate livra in mod repetat, acesta se va returna la unul din magazinele La Costa | Selected Store.

Care sunt termenii desfacerii coletului?

Te rugam sa deschizi coletul in prezenta agentului de livrare. In cazul in care produsul nu se afla in stare perfecta poti refuza comanda, completand un Proces Verbal de constatare, pe care sa ni-l transmiti pe: office@lacostaiasi.ro. Reclamatiile ulterioare privind integritatea produselor, in cazul in care nu s-au mentionat daune pe documentul de transport, nu vor fi acceptate.