La Costa Selected Store | Corporate

„Perfecţiunea e atinsă nu atunci când nu mai este nimic de adăugat, ci când nu mai este nimic de înlăturat.” — Antoine de Saint-Exupery

Despre noi

La Costa | Not your usual corner shop

Pe lângă acestea, este locul ideal de unde puteți alege un cadou pentru o ocazie specială. Am pregătit pachete speciale pentru a vă ușura munca de căutare. Promisiunea noastră este să vă oferim produse de top și diverse, la prețuri accesibile, într-o manieră călduroasă, chiar în inima orașului Iași (Piața Unirii), toate aceste aspecte fiind acompaniate de evenimente lunare, precum degustări de vin, lansări, treasure hunt, etc.

0
FONDAT
2500 +
PRODUSE
SERVICIILE NOASTRE

Servicii Corporate

Adu un plus afacerii tale prin serviciile La Costa Selected Store Corporate. Fie că e vorba de recompensarea angajaților sau de evenimente private, îți stăm alături.
Profesionalism, disponibilitate si pricepere. Am lucrat cu La costa pentru o nuntă organizată in mare parte la telefon, din afara țării. Inițiativa și proactivitate a personalului m-a scutit de multe griji și bătăi de cap, în special în pragul unui eveniment foarte stresant. De la primul telefon managerul magazinului a pus câteva întrebări cheie și a venit cu o varianta superioara de vin pentru un preț scazut, perfect încadrat în bugetul dat, in doar câteva ore, împreună cu o serie de recomandări foarte bine informate care s-au dovedit demne de urmat.
Ale. S.
LUXURY & PREMIUM

Cadouri, evenimente

La Costa Selected Store oferă o gamă largă de cadouri. De asemenea, organizăm o gama variată de evenimente.

Locul perfect unde poți află mai multe despre vinuri.Va recomand să experimentați o seară alături de prietenii voștri!
Cristina D.
RĂSFAȚă-ȚI ANGAJAȚII

Oferta B2B

Oferă-le angajaților tăi un cadou unic, că recompensă. De asemenea, managerii se pot bucură de oferte unice.
Oameni extraordinari, produse rafinate și amabilitate desăvârșită!
Alexandra T.
Event Management

Evenimente private

Bucură-te de o atmosfera privată și cu stil împreună cu prietenii sau partenerii tăi de afaceri.
Produse de calitate, seriozitate, promptitudine și respect pentru clienți! Va recomand cu mare drag și maximă încredere.
Marria E.
Reviewuri

Ce spun clienții noștri

Vezi părerea sinceră a clienților noștri, care au vizitat magazinul.
A fost o surpriză să găsesc un mix atât de complex de produse calitative în centrul Iașului. Cu siguranță voi mai reveni, datorită experienței plăcute pe care am avut-o în magazin! Felicitări!
Serban V.
Locul unde găsești cadoul perfect pentru un eveniment de neuitat.
Mihai C.
Produse de foarte bună calitate și variate pentru cadouri sau pentru acasă Revin oricând cu plăcere!
Adrian G.
Mi-a plăcut discuția despre produsele din magazin. Am apreciat că am primit recomandări pentru produsele locale.
Alexandra S.
Un magazin alfel...pentru că indiferent ce aș vrea să cumpăr, ciocolată, praline, vinuri, ceauri, tutun, am încrederea că pot alege dintre o gama de produse premium, de calitate și care să îmi bucure sufletul. Dacă ești cunoscător de finețuri, găsești ceea ce vrei pentru sufletul tău. Dacă ești novice în ale finețurilor, găsești sfaturi cum să alegi ceea ce ai nevoie.
Petruta A.
Produse de top: fine, selecte, de calitate. Servicii de consultanță avizată: consilierii de vânzări au răbdare sa te asculte ca sa iti recomande exact ce ai nevoie (in cazul meu, mi s-a oferit consultanță aproximativ 20 minute ca sa pot decide cel mai potrivit produs). Atmosferă minunată. Felicitări! Multumesc pentru ajutor!
Irina V.