fbpx

Crama Cricova – Degustare vin – 20.04.2018

Crama Cricova – Degustare vin

Continuăm cu o selecție de calitate tot din Republica Moldova, dar de această dată de la Crama Cricova. Ne vom bucura de 4 etichete renumite și impresionante, făcute cu grijă, atenție și iubire pentru vin.

Vă așteptăm la noi vineri, 20 aprilie, de la ora 19:30, împreună cu invitatul nostru special, doamna Cătălina Terchea, de la Cricova, fiind acompaniată de gazda noastră, Costinel Drăgan, să degustăm vinurile de la Cricova:

BRUT ROZ | CHARDONNAY | ROSE DE CRICOVA | VIN VIRGIN !!!

Taxa de participare este de 25 RON, se achită pe loc sau în avans și include: voie bună, oameni faini, cheese bar, degustarea plus un cadou din partea La Costa | Selected Store!!!

IMPORTANT !!! Dacă doriți să vă asigurați locul, puteți veni să plătiți în avans sau să vă înscrieți folosind formularul de mai jos!

Despre Cricova:

Istoria Combinatului de Vinuri “Cricova” începe în anul 1952. Anume în această perioadă, în Republica Moldova a apărut problema cu privire la spaţiile de păstrare şi maturare a vinurilor. După lungi căutări, două personalități marcante ale vinificației moldovenești, Petru Ungureanu și Nicolae Sobolev, au propus utilizarea în calitate de depozite hrubele din care se extrăgea piatra de construcție. Curând s-a stabilit că vinurile produse la Combinatul „Cricova” şi maturate în liniştea subterană au calităţi excepţionale.

Descoperă împreună cu noi vinuri de excepție!
Vă așteptăm!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Not your
usual
corner shop

La Costa - Selected Store | Piața Unirii

Telefon: 0755 226 782
Email: office@lacostaiasi.ro
Locatie: Piața Unirii, 2
Deschis: L-V: 08:00 - 24:00
                S-D: 10:00 - 24:00

La Costa - Minimarket Nicolina

Telefon: 0746 645 287 Email: office@lacostaiasi.ro
Locatie: Strada Petre Ţuţea 19
Deschis: 08:00 - 21:00

© 2017 3idei.com - All rights reserved.