Crama Cricova – Degustare vin – 20.04.2018

Crama Cricova – Degustare vin

Continuăm cu o selecție de calitate tot din Republica Moldova, dar de această dată de la Crama Cricova. Ne vom bucura de 4 etichete renumite și impresionante, făcute cu grijă, atenție și iubire pentru vin.

Vă așteptăm la noi vineri, 20 aprilie, de la ora 19:30, împreună cu invitatul nostru special, doamna Cătălina Terchea, de la Cricova, fiind acompaniată de gazda noastră, Costinel Drăgan, să degustăm vinurile de la Cricova:

BRUT ROZ | CHARDONNAY | ROSE DE CRICOVA | VIN VIRGIN !!!

Taxa de participare este de 25 RON, se achită pe loc sau în avans și include: voie bună, oameni faini, cheese bar, degustarea plus un cadou din partea La Costa | Selected Store!!!

IMPORTANT !!! Dacă doriți să vă asigurați locul, puteți veni să plătiți în avans sau să vă înscrieți folosind formularul de mai jos!

Despre Cricova:

Istoria Combinatului de Vinuri “Cricova” începe în anul 1952. Anume în această perioadă, în Republica Moldova a apărut problema cu privire la spaţiile de păstrare şi maturare a vinurilor. După lungi căutări, două personalități marcante ale vinificației moldovenești, Petru Ungureanu și Nicolae Sobolev, au propus utilizarea în calitate de depozite hrubele din care se extrăgea piatra de construcție. Curând s-a stabilit că vinurile produse la Combinatul „Cricova” şi maturate în liniştea subterană au calităţi excepţionale.

Descoperă împreună cu noi vinuri de excepție!
Vă așteptăm!

Facebook
Google+
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Not your
usual
corner shop

La Costa - Selected Store | Piața Unirii

Telefon: 0755 226 782
Email: office@lacostaiasi.ro
Locatie: Piața Unirii, 2
Deschis: L-V: 08:00 - 24:00
                S-D: 10:00 - 24:00

La Costa - Minimarket Nicolina

Telefon: 0746 645 287 Email: office@lacostaiasi.ro
Locatie: Strada Petre Ţuţea 19
Deschis: 08:00 - 21:00

© 2017 3idei.com - All rights reserved.